Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

meikeistä.: Miten saada tavallisesta meikkivoiteesta todella gootti kalpea? Täällä ei ole mitään mistä saisi ostettua ,valmista tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta kaikki ovat mulle liian tummia.

Nohycit: "Anomico"

 • Julkaistu sunnuntaina 11.03.2018
 • Avainsanat:

Valokuva synkästä, piikikkään koristerimssun sisällä sijaitsevasta valokuvasta. Kuvassa jonkinlainen saksalaistyylinen sotilas.Julkaistaan 26.3.2018

Levy-yhtiö Advoxya Recordsin kautta ilmestyy 26. maaliskuuta bolivialaisen harsh electro -yhtye Nohycitin uusi albumi. Se on albumin saatesanojen mukaan merkittävästi edistyneempi kuin esimerkiksi Adeonesiksen vuoden 2014 albumi "The Rite Of Our Cross" tai sitä vuonna 2016 seurannut "Post Mors Vitae". Adeonesis on Nohycitin ainoan jäsenen toinen bändiprojekti.

"Anomico"-albumin grafiikat toteutti Deominus Studios.

Nohycit on tehnyt musiikkia vuodesta 2007 asti saman muusikon voimin. Vuodesta 2007 on toiminut myös Adeonesis.

"Anomico"-albumin kappaleet:

 1. Disociativo
 2. Solo y muerto
 3. Postrado en mi dolor
 4. Sumersion en olvido
 5. Coaccion
 6. Anomico
 7. Objecin de consiencia (feat. Jhailim Mory M.)
 8. Sin miedo a sufrir
 9. Mi sentido y credo
 10. Obsesivo compulsivo
 11. Mi sentido y credo (Adeonesis vs. Ferry Nohycit)
 12. Sin miedo a sufrir (akustinen versio)
 13. Colinerjico
 14. Hostil
 15. Colision

Nohycit on:

 • Ferry Nohycit

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 11. päivä maaliskuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.