Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Crone: "Godspeed"

 • Julkaistu lauantaina 10.03.2018
 • Avainsanat:

Vaaleanruskeaa tausta vasten valokuva tai piirros kuusta ylhäällä ja viistosta hietikosta sen alla.Julkaistaan 13.4.2018

Levy-yhtiö Prophecy Products kertoo suojattinsa Cronen olevan dark rock -yhtye Pohjois-Saksasta. Sen ensimmäinen täyspitkä albumi, ja seuraaja muutaman vuoden takaiselle "Gehenna"-EP:lle on kuvassa näkyvä "Godspeed". Kyseessä on konseptialbumi. Albumin kappaleet perustuvat vähemmän tai enemmän tosielämän tragedioihin ja salaperäisiin tapahtumiin.

Luomuksesta tehdään 180 gramman LP-painos, jossa levy on kullanveräinen ja levytasku on kuvitettu molemmin puolin. LP:n painosmäärä on 200 kappaletta.

"Godspeed"-albumin kappaleet:

 1. Lucifer Valentine
 2. The Ptilonist
 3. Mother Crone
 4. The Perfect Army
 5. Leviathan’S Lifework
 6. H (She’S Not Dead, She Is A Ghost)
 7. Demmin
 8. Godspeed

Crone on:

 • Phil Jonas (kitarat ja laulu)
 • Pascal Heemann (kitarat)
 • Daniel Meier (basso)
 • Markus Renzenbrink (rummut ja kitarat)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 10. päivä maaliskuuta 2018 kello 17:05. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 65 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.