Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Myydään Tyylikäs musta Berserk kiltti bk: Miesten kiltti, uudenveroinen kerran sovitettu, mutta oli liian pieni. Kivipestyä hieman joustavaa puuvillaa tekonahka yksityiskohdilla. Irrotettavat taskut, pronssin väriset vetoketjut ja koristeet. ...

AD:keY: "10th anniversary AD​:​KEY"

 • Julkaistu torstaina 08.03.2018
 • Avainsanat:

Vaaleanruskeaa taustaa vasten piirros kyborginaisesta, joka piirretty suoraan edestä päin ja joka on puoliksi kone ja puoliksi ihmisenlainen.Julkaistaan 20.4.2018

Andrea ja Rene Nowotnyn EBM-yhtye AD:keY julkaisee huhtikuun puolella 10-vuotisjuhlalevyn. Se on 16 kappaleella tankattu kokoelma-albumi, jonka kappaleet perustuvat tuttuihin ja turvallisiin, mutta jotka ovat täysin uudenlaisia tulkintoja. Tanssilattioille tähdätyistä tulkinnoista on kiittäminen esimerkiksi Nitzer Ebbiä, Front 242:ta ja Die Kruppsia.

AD:keY, joka toimii Berliinistä käsin, julkaisi levy-yhtiö Alfa Matrixin kautta viimeisimmän studioalbuminsa vasta muutamia kuukausia sitten. Edellisvuonna ilmestynyt "Reanimator" on bändin viides studiolevy.

"10th anniversary AD:keY" -kokoelman kappaleet:

 1. Körper um Körper (10th Anniversary Version)
 2. Elitär (10th Anniversary Version)
 3. Pfeil in dein Herz (We came in Peace)
 4. Ich reanimiere dich (Radio Mix)
 5. Aufrecht (Winterstomp Mix)
 6. Autodynamik (Edit)
 7. Kalter Krieg (Extended Version)
 8. Mein Weg (Extended Space Version)
 9. Kampfbereit (Waldorf Pulse2 Mix)
 10. Tell me Nothing (Remix by Brigade Werther)
 11. Alte Geister (Vorwärts Mix)
 12. Weltenwandler
 13. Evolution (Universum Version)
 14. Anthropozän (Symphonic Mix)
 15. Mein Weg (Remix by Digital Energy)
 16. Zeit verrinnt (Armageddon Dildos Final Mix)

AD:keY on:

 • Andrea Nowotny
 • Rene Nowotny

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 08. päivä maaliskuuta 2018 kello 23:11. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 116 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.