Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Myydään Tyylikäs musta Berserk kiltti bk: Miesten kiltti, uudenveroinen kerran sovitettu, mutta oli liian pieni. Kivipestyä hieman joustavaa puuvillaa tekonahka yksityiskohdilla. Irrotettavat taskut, pronssin väriset vetoketjut ja koristeet. ...

Andreas Gross: "We Like Ghost Girls"

"We Like Ghost Girls" -albumin etukannessa tummanruskea pohjaväri ja sen keskellä valokvua tai piirros nuoresta ihmisestä, jonka kasvot ovat ilmeettömät ja hiukset ja muu vartalo peittynyt pimeyteen. Kuvan alaosassa hahmon leuan alla lukee jotain vaaJulkaistaan 9.10.2009

Kuusipäinen goottibändi Andreass Gross (www.nomorejazz.de) julkaisee perjantaina 9. päivä albuminsa "We Like Ghost Girls" levy-yhtiö Echozonen kautta. Samana päivänä sama levy-yhtiö julkaisee myös toisen merkittävän goottikiekon, saksalaisen goJA moon ROCKAH -yhtyeen "Disco Dracula". Andres Grossin uuden albumin kahdesta kappaleesta julkaistiin aikaisemmin musiikkivideot DVD-levyllä "Gothic Visions", jonka Edel Records julkaisee tänään perjantaina. Goottimusiikkia sisältävä kokoelma sisältää yhteensä 380 minuuttia musiikkimateriaalia. Saksalaista perua olevan Andreas Grossin joukot julkaisivat myös edellisen "Hail to the Employee" -albuminsa antia aikaisemmin kokoelma-albumilla "Gothic Compilation #42".

Andreas Grossin albumilla "We Like Ghost Girls" kuullaan useiden vokalistien lauluääntä. Lisäksi yhtye käyttää musiikkinsa äänimaailman täydentämisessä selloa ja samplereita. Andreas Grossin musiikkia voidaankin verrata taipumustensa takia Cocteau Twinsinin, This Mortal Coiliin ja varhaiseen Clan Of Xymoxiin. Uusi albumi julkaistaan CD-version lisäksi vinyylinä ja bändi suunnittelee myös EP-levyn julkaisemista varustettuna uudella äänitteellä kuultavalla singlekappaleella "Stone Thrower". Kuusikon uuden albumin jakelijana Euroopassa toimii Sony Music.

"We Like Ghost Girls" -albumin kappaleet:

 1. Coming Around
 2. Roads
 3. Agnus Dei
 4. Memento
 5. Bloodkiss (Hollow Mix)
 6. Serious Plays
 7. Stone Thrower
 8. False Prophets
 9. Neologism
 10. Malfunction (Manual Mix)
 11. Hollow and High
 12. Entangled
 13. Agnus Dei (Haunted Place -mix)
 14. Stone Thrower (Wollersheim-mix)

Perjantaina julkaistava studio-opus on seuraaja viime vuonna julkaistulle Andreas Grossin "Hail To The Employee" -levylle.

Andreas Gross on:

 • Tabitha Anders (laulu ja kitara)
 • Jannika Schneider (laulu)
 • Isabel Walter (sello)
 • Christian Bohr (kitara)
 • Thomas Stumpf (kitara)
 • Andreas Gross (laulu, syntetisaattorit, samplerit, biisien kirjoittaminen ja tuottaminen)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 03. päivä lokakuuta 2009 kello 02:02. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 153 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.