Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

meikeistä.: Miten saada tavallisesta meikkivoiteesta todella gootti kalpea? Täällä ei ole mitään mistä saisi ostettua ,valmista tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta kaikki ovat mulle liian tummia.

goJA moon ROCKAH: "Disco Dracula"

goJA moon ROCKAHin albumin "Disco Dracula" etukannessa musta pohjaväri, jonka keskellä valkoisella piirretty punahuulinen vampyyri, jolla peililasit silmiensä edessä. Kuvan yläosassa hyvin tummalla värillä lukee jotain lukukelvotonta tekstiä.Julkaistaan 9.10.2009

Saksalainen omalaatuista goottimusiikkia luova goJA moon ROCKAH aikoo viikon päästä perjantaina julkaista albuminsa "Disco Dracula" levymerkki Echozonen kautta. Humoristisesti nimetty levy tarjoaa tanssittavaa popia, rockia ja runollista tunnelmointimusiikkia yhteensä 12 biisin verran. Lisäksi albumilla kuullaan remixit Santa Hates Youn ja Patenbrigade: Wolffin joukoilta. Monipuolisen annoksen musiikkia tarjoava yhtye kävi aikaisemmin kiertueella maanmiestensä miehittämän Unheilig-bändin kanssa. Kiertueella ryhmä soitti vielä biisejä debyyttialbumiltaan "Elektronation". Uuteen ja edelliseen goJA moon ROCKAH -ryhmän albumiin voi tutustua bändin MySpace-sivuilla.

"Disco Dracula" -albumin kappaleet:

 1. Es Regnet Metall in Hamburg
 2. Minimale Totale
 3. Radio Hit
 4. Banana Split
 5. Disco Dracula
 6. Heavy Metal Computer
 7. Mein Vampir
 8. Hey Sugar
 9. Vampire Party
 10. Monstertruck
 11. Jetzt Kommt die Nacht
 12. M.T.U.O.R.F.S.G.I.D.A.R.
 13. Radio Hit (Wet’n‘Wild Remix by Santa Hates You)
 14. Heavy Metal Computer (Patenbrigade: Wolff -remix)

goJA moon ROCKAH! on:

 • Herr Ja (laulu)
 • Herr Buh (kitara)
 • Herr Moll (kosketinsoitin)
 • Herr Shreck (basso)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 02. päivä lokakuuta 2009 kello 03:03. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.