Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

meikeistä.: Miten saada tavallisesta meikkivoiteesta todella gootti kalpea? Täällä ei ole mitään mistä saisi ostettua ,valmista tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta kaikki ovat mulle liian tummia.

Arachillan goottikaupassa joulutarjouksia

  • Julkaistu keskiviikkona 12.12.2007
  • Avainsanat:

Arachilla (www.arachilla.com) on täydentänyt jouluajan vuoksi tuotelaarejaan ja alentanut sekä lompakoiden että kukkaroiden hintoja 15 %:lla. Yrityksen nettikaupasta tilatut tuotteet ehtivät vielä ennen joulua perille, mutta tilaukset on syytä tehdä pian!

Kotimainen Arachilla, josta löytyy myös esittelysivu Gootti.net:in goottikauppojen listauksessa, on Internetissä toimiva gootti-, rock- ja alternative-henkinen myymälä, jonka tuotekatalogiin kuuluu pääasiassa asusteet ja muut tarvikkeet. Arachilla kertoo sen tavoitteeksi kuuluvan hyvän asiakaspalvelun lisäksi kilpailukykyiset hinnat ja nopeat toimitusajat.

Goottikaupan tuotevalikoimaan kuuluu vaatteiden ja asusteiden lisäksi myös laadukkaat hopeakorut, kuten esimerkiksi Ankh-symbolilla varustetut sormukset sekä korva- ja rannekorut.

Gootti.net uutisoi Arachillan tarjouksista myös marraskuun lopussa, jolloin viikonlopun aikana tehdyt tilaukset verkkokaupasta toimitettiinn ilman postikuluja.

Verkkokaupasta voi tilata tuotteita tilisiirrolla ja PayPalilla. Toimitusaika vaihtelee kolmesta viiteen päivään. Tuotteilla on lain mukainen 14 päivän vaihto/palautusoikeus.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Sekalaista julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 14. päivä joulukuuta 2008 kello 03:03. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 62 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.