Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! 28.12.2018 @Dubrovnik, Hki: Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! Klub Kalman Diskotéka Macabressa tulevaisuus näyttää niin valoisalta, että on pakko käyttää aurinkolaseja! Älä tuhlaa välipäiviä turhanpäiväisyyksiin, vaa...

Arian 1: "Signals"

 • Julkaistu torstaina 30.11.2017
 • Avainsanat:

Valokuva suuresta kivipatsaasta pilvistä taivasta vasten. Patsaan alla Arian 1 -logo valkoisella ja sen alla albumin "Signals" nimi.Julkaistiin 3.11.2017

Avaruusraketista nimensä saanut Arian 1 yhdistelee "Signals"-albumillaan futurepoppia ja EBM:ää. Luomuksesta tehdään 150 kappaleen erikoispainos CD:lle niin, että koteloidaan taiteltavaan 6-paneeliseen digipakiin. Kiekko ilmestyi digitaalisessa muodossa marraskuun alussa. CD tulee myyntiin joulukuussa.

Perulaisbändin "Signals" sisältää 12 omaa kappaletta ja niiden jälkeen on vuorossa remix meksikolaiselta Nórdikalta, ja toinen venäläiseltä Mental Disciplineltä.

"Signals"-albumin kappaleet:

 1. Signals
 2. Eternity
 3. It’s My Soul
 4. Resonare
 5. Dark Ages
 6. Trust
 7. New Day
 8. Future
 9. Evil Kingdom
 10. Technology
 11. The Network
 12. Eternity (Mental Discipline Remix)
 13. Dark Ages (Nórdika Remix)
 14. Memories

Arian 1 on:

 • Eduardo Leiva
 • Mariano López

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 30. päivä marraskuuta 2017 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 61 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.