Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! 28.12.2018 @Dubrovnik, Hki: Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! Klub Kalman Diskotéka Macabressa tulevaisuus näyttää niin valoisalta, että on pakko käyttää aurinkolaseja! Älä tuhlaa välipäiviä turhanpäiväisyyksiin, vaa...

In the Nursery: "1961"

Sinistä taustaa vasten vuosinumero 1961 tummansinisellä värillä.Julkaistiin 3.11.2017

Brittiyhtye In the Nursery julkaisi kuvassa näkyvän "1961"-albumin aikaisemmin marraskuussa. Studioalbumilla kuullaan vaikutteita vuoden 1961 tapahtumista. Yhtyeen mukaan tuo vuosi oli erityinen, sillä silloin In the Nurseryn kaksoisveljekset Nigel ja Klive Humberstone syntyivät. Albumin erikoisversiota myydään yhtyeen oman levymerkin ITN Corporationin nettikaupassa.

Albumin soittolistalla kuultava "Torschlusspanik" käsittelee Berliinin muurin rakentamisen aloittamista. "Retrofire" kertoo neuvostoliittolaisesta kosmonautista Juri Gagarinista, joka oli ensimmäinen avaruudessa käynyt ihminen. "Pacify" puolestaan sisältää vaikutteita Catch-22:sta.

"1961"-albumin kappaleet:

 1. Until Before After
 2. Torschlusspanik
 3. Consul
 4. Grand Corridor
 5. Retrofire
 6. Pacify
 7. Solaris
 8. Pri-Soner Of Conscience
 9. The Earth Was Blue

In the Nursery on:

 • Klive Humberstone
 • Nigel Humberstone

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 28. päivä marraskuuta 2017 kello 23:11. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 58 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.