Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! 28.12.2018 @Dubrovnik, Hki: Klub Kalma – Diskotéka Macabre: Shades 2019! Klub Kalman Diskotéka Macabressa tulevaisuus näyttää niin valoisalta, että on pakko käyttää aurinkolaseja! Älä tuhlaa välipäiviä turhanpäiväisyyksiin, vaa...

Dictaphone: "APR 70"

 • Julkaistu tiistaina 28.11.2017
 • Avainsanat:

Voimakkaan keltainen ja voimakaskontrastinen valokuva naisesta, jolla leninki ja yksi jalka. Nainen katsoo edessä olevaan rakennukseen.Julkaistiin 24.11.2017

Kokeellisen elektronisen musiikin tekijä Dictaphone julkaisi edellisviikolla kuvassa näkyvän kiekon. Kolmen vuoden varrella valmistettu albumi sai nimekseen "APR 70". Tämän levyjulkaisun jälkeen Denovali Records -levymerkki tullee tekemään uusintapainokset Dictaphonen aikaisemmasta tuotannosta, kuten vuoden 2012 "Poems from a rooftop" -levystä.

Dictaphonen uudenkin albumin julkaissut Denovali on vuonna 2005 perustettu levy-yhtiö. Se tuo myyntiin ambientia, electronicaa, kokeellista musiikkia, ja jazziakin.

"APR 70" -albumin kappaleet:

 1. Opening Night
 2. Lofi Opium
 3. 105.4
 4. Stanko
 5. Mono16
 6. Seance
 7. Mado
 8. Sanatorium Pod Klepsydra
 9. La Chute

Dictaphone on:

 • Oliver Doerell (elektroniikka, basso ja kitara)
 • Roger Döring (saksofoni ja klarinetti)
 • Alex Stolze (viulut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 28. päivä marraskuuta 2017 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 51 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.