Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Lemmikit: kun en oikein itsekään meinaa uskoa niin vilkaseppas kuin kovaa maa- tai merikotka voi lentää. Ei se oo kiinni siitä ettei ne ääntä pitäis. mut ehditkö kuulemaan. Osuma on kyl tussahdus vaan, se on k...

Depeche Mode Helsinkiin helmikuussa

Brittiyhtye Depeche Moden keikalle Helsinkiin on vielä myynnissä pääsylippuja Live Nationin kautta. Bändi käy Suomessa sunnuntaina 18. helmikuuta 2018. Tapahtumapaikkana on Hartwall Arena. Konsertti on osa maailmanlaajuista Global Spirit -kiertuetta, jolla Depeche Mode esittelee 14. studioalbumiaan. Sillä tarkoitetaan maaliskuussa 2017 julkaistua "Spirit"-kiekkoa.

Depeche Moden konsertin normaalihintaiset aitiopaikat on myyty loppuun. Normaalihintaisista paikoista on esiintymislavaan nähden kehnoja katsomopaikkoja. Niitä myydään palvelumaksuineen alkaen 70 euron kappalehintaan. Tosifaneille on Live Nation Suomen kautta myynnissä VIP-paketteja, joista hinnakkaampi on 270 euron arvoinen. Toinen VIP-lippu, 160 euroa maksava, oikeuttaa pääsyyn permannolle ennen matti- ja maijameikäläisiä.

Depeche Moden Global Spirit -kiertue käynnistyi toukokuussa. Se päättyy näillä näkymin heinäkuussa 2018, jolloin bändi on käynyt esiintymässä 117:sta eri paikassa.

Depeche Mode on:

  • Dave Gahan (laulu)
  • Andy Fletcher (kosketinsoittimet, taustalaulu ja basso)
  • Martin Gore (kosketinsoittimet, laulu ja kitara)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5546 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 27. päivä marraskuuta 2017 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 96 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.