Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Myydään Tyylikäs musta Berserk kiltti bk: Miesten kiltti, uudenveroinen kerran sovitettu, mutta oli liian pieni. Kivipestyä hieman joustavaa puuvillaa tekonahka yksityiskohdilla. Irrotettavat taskut, pronssin väriset vetoketjut ja koristeet. ...

Ashbury Heights: "The Victorian Wallflowers"

Valokuva kahdesta ihmisestä; miehestä ja naisesta. Mies nojaa kivipaasiin ja nainen istuu portailla.Julkaistaan 24.8.2018

Ruotsalaisen electropop-kaksikko Ashbury Heightsin "The Victorian Wallflowers" -albumi ilmestyy 24. elokuuta. Se on seuraaja kolmen vuoden takaiselle "The Looking Glass Society" -kiekolle. Anders Hagströmin ja Tea F. Thimén luomat uudet biisit ovat tanssittavia ja monipuolisia, mutta kokeellisempia kuin edellisen levyn sisältö.

Yhtye aloitti toimintansa vuonna 2005, mutta uransa alkuaikoina sen kokoonpanon toisena puoliskona toimi Yasmine Uhlin. Uusi laulaja Tea F. Thimé tuli Uhlinin tilalle vuonna 2013.

"The Victorian Wallflowers" -albumin kappaleet:

 1. Headlights
 2. Firebird
 3. If You’Re Shooting With Your Left It Means The Right Side Is Working
 4. Ladders
 5. Science
 6. Missing Mr Marchie
 7. Waiting For The Fall
 8. Tomorrow Is Dead To Me
 9. Long Lost Dead And Gone
 10. Domino
 11. This Mess I’M In
 12. Corridor
 13. Journey

Ashbury Heights on:

 • Anders Hagström
 • Tea F. Thimé

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 25. päivä heinäkuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 80 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.