Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Ground Nero: "Scales"

Mustaa taustaa vasten valkoisella värillä tyylitelty N-kirjain.Julkaistiin 22.6.2018

Ground Neron "Scales"-kiekko ilmestyi Danse Macabre Recordsin kautta kesäkuussa. Se on neljä biisiä darkwavea–goottirokkia sisältävä EP, ja järjestyksessä tämän belgialaisbändin toinen EP-julkaisu.

Yhtyeen jäsenet, basisti Peter "Nomad" Philtjens, kitaristi ja laulaja Gwijde De Eerste, ovat aikaisemmin toimineet kasariluvun cold- ja darkwave-bändeissä. He poimivat Ground Neroon vaikutteita esimerkiksi Joy Divisionilta, Sisters of Mercyltä, Killing Jokelta sekä The Danse Societyltä.

Bändiltä ilmestyi vuonna 2016 debyytti-EP "Beyond" sekä CD:nä että vinyylinä.

"Scales"-EP:n kappaleet:

  1. Bannockburn
  2. Parasites
  3. Plethora
  4. Karoshi

Ground Nero on:

  • Gwijde De Eerste (laulu)
  • Peter Philtjens (basso)
  • Peter Smeets (kitara ja syntetisaattori)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 26. päivä heinäkuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 33 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.