Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Coil: "Live in Moscow"

 • Julkaistu perjantaina 27.07.2018
 • Avainsanat:

Valokuva sinisessä valossa kylpevistä ihmishahmoista ja heidän yllänsä, kuvan päällä, sijaitsevasta Coil-logosta valkoisella värillä.Julkaistaan 27.7.2018

Coilin syyskuussa 2001 tekemä keikka Moskovan DK Gorbunovainissa filmattiin. Taltiointi on ollut aikaisemmin myytävänä VHS-kasettina, myöhemmin myös CD:nä ja DVD:nä. Nyt julkaisusta tehdään 400 kappaleen uusintapainos. Sen formaatti on CD-levy.

Coil on kokeellisen musiikin tekijä Englannista. Se aloitti toimintansa vuonna 1982 John Balancen toimesta. Alkuaikoina Coil oli vain Balancen sooloprojekti. Balance kuoli vuonna 2004 pudottuaan parvekkeelta. Hän oli silloin humalassa.

"Live in Moscow" -albumin kappaleet:

 1. Something/higher Being Command
 2. Amethyst Deceivers
 3. What Kind Of Animal Are You?
 4. Blood From The Air
 5. The Green Child
 6. Constant Shallowness Loads To Evil
 7. No Title (Repetition And Soundcheck)

Coil on:

 • Geoff Rushton
 • Mike York
 • Peter Christopherson
 • Tim Lewis

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 27. päivä heinäkuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 73 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.