Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Solar Fake: "You Win. Who Cares?"

 • Julkaistu lauantaina 28.07.2018
 • Avainsanat:

Valokuva tai piirros synkästä metsästä ja kuvan oikeassa reunassa seisovasta miehestä, jonka kasvot kuvattu puoliksi ja jonka silmillä likainen rätti.Julkaistaan 31.8.2018

Elektronisen musiikin tekijä Solar Fake julkaisee elokuun viimeisenä päivänä "You Win. Who Cares?" -albumin. Siitä tehdään tavanomaisen CD-painoksen lisäksi kahden CD:n erikoisvaihtoehto, sekä värillinen tuplavinyylipainos, ja vieläpä keräilijöille suunnattu kolmen CD:n erikoispaketti. Varsinainen albumilevy sisältää 11 kappaletta. Bonus-CD:llä kuullaan kaksi coveria ja seitsemän remixiä. Albumin voi tilata ennakkoon levy-yhtiö Out of Line Musicin nettikaupasta.

Joulukuun 8. päivä — se on lauantai — Solar Fake saapuu Helsinkiin. Bändi esiintyy silloin rautatieaseman lähellä, osoitteessa Mikonkatu 15, sijaitsevassa On the Rocksissa. Täysi-ikäisille suunnattuun illanviettoon on voinut tilata pääsylippuja Tiketistä 19,5 euron kappalehintaan jo usean kuukauden ajan.

"You Win. Who Cares?" -albumin kappaleet:

 1. Sick of you
 2. Wrong direction
 3. A bullet left for you
 4. Invisible
 5. Anything you want
 6. The pain that kills you too
 7. Just like this
 8. Too late
 9. If this is hope
 10. I don’t fight back
 11. What if there’s nothing

"You Win. Who Cares?" -bonuslevyn kappaleet:

 1. Papillon (Editors-cover)
 2. Fuck U (Archive-cover)
 3. The pain that kills you too (Mr.Kitty-remix)
 4. Just like this (Patenbrigade Wolff -remix)
 5. A bullet left for you (Ost+Front-remix)
 6. Too late (In Strict Confidence -remix)
 7. The pain that kills you too (Adam is a Girl -remix)
 8. Wrong direction (Random Starlight -remix)
 9. If this is hope (Era Nocturna & Heavenly Creatures -remix)

Solar Fake on:

 • Sven Friedrich (laulu)
 • Andé Feller (kosketinsoitin)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 28. päivä heinäkuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 156 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.