Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Negant: "NO!"

 • Julkaistu sunnuntaina 29.07.2018
 • Avainsanat:

Mustavalkoinen kuva jonkinlaisesta rojukasasta, jonka päällä lukee valkoisella värillä Negant ylhäällä ja NO! alhaalla.Julkaistiin 1.5.2018

Tanskalaisen Negantin viimeisin levyjulkaisu, toukokuussa digitaalisesti ilmestynyt EP-levy "NO!", laitettiin heinäkuussa myös CD:ksi. Siitä tehtiin levy-yhtiö LÆBELin toimesta 300 kappaleen ecopack-CD. Levyllä kuullaan industrialia ja EBM:ää Tanskan electro–industrial-skenen tunnetuimmilta nimiltä; Jens B. Petersonilta, Tommy B-Kuhlmannilta ja John R. Mirlandilta.

Petersen on tehnyt musiikkia esimerkiksi Neotekissa ja ManMindMachinessa, Kuhlmann puolestaan In Absentiassa, ja Mirland Am Tierparkissa.

"NO!"-levyn masteroi Claus Larsen. Larsen tunnetaan Leæther Stripista ja hän on myös levy-yhtiö LÆBELin yrittäjä yhdessä John R. Mirlandin kanssa.

"NO!"-EP:n kappaleet:

 1. Anticiety
 2. Shame
 3. Harm
 4. Power
 5. Repeat
 6. Leviathan

Negant on:

 • Jens B. Petersen (sanoitukset, samplet ja laulu)
 • Tommy B-Kuhlmann (sanoitukset, samplet, laulu ja grafiikat)
 • John R. Mirland (musiikki, tuottaminen ja laulu)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 29. päivä heinäkuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 75 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.