Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Deconbrio: "Hail To The Liar’s Throne"

 • Julkaistu maanantaina 30.07.2018
 • Avainsanat:

Valokuva henkilöstä, joka kuvattuna harmaata taustaa vasten siten, että hänestä näkyy pään yläosa ja yläspäin luotu katse.Julkaistaan 3.8.2018

Yhdysvaltalainen Deconbrio julkaisee pian laajennetun painoksen vuoden 2016 debyyttialbumista. "Hail To The Liar’s Throne" -albumin uudistettu, laajennettu, painos sisältää kuusi bonuskappaletta. Niistä viisi ovat entuudestaan julkaisemattomia remixejä muilta bändeiltä, kuten Seraphim Systemiltä, ja kuudes on aiemmin levy-yhtiö Deathwatch Asian koostamalla "Album of the Year" -kokoelmalla kuultu tulkinta Giant Monsters on the Horizonilta.

Industrial rock -yhtye tekee kuvassa näkyvästä "Hail To The Liar’s Throne" -albumista 100 kappaleen erikoispainoksen. Se sisältää alla listatut kappaleet. Levy koteloidaan CD-jewelcaseen, jossa luultavasti taiteltava, kahdeksasta paneelista koostuva, kansilehtinen.

"Hail To The Liar’s Throne" -albumin kappaleet:

 1. The End
 2. The Hearth
 3. The Innocence
 4. The Monster
 5. The Mother Inferior
 6. The Reflection
 7. The Silence
 8. The Feeling Remains
 9. The Secret
 10. The Change
 11. The Division
 12. The Liar’s Throne
 13. The Start

"Secrets & Monsters" -bonuslevyn kappaleet:

 1. The Monster (Seraphim System -remix)
 2. The Secret (Ruinizer-remix)
 3. The Silence (Doc Isaac Sewer Fight -chipmix)
 4. The Vision (Daprk-K-remix)
 5. The Monster (Panic Lift -remix)
 6. The Liar’s Throne (Giant Monsters on the Horizon -remix)

Deconbrio on:

 • Danny Rendo (laulu, kitara, kosketinsoittimet ja ohjelmointi)
 • Ashley Fantastic (kosketinsoittimet ja basso)
 • Kevin Humler (kitara, basso ja kosketinsoittimet)
 • Brad Williams (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 30. päivä heinäkuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 128 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.