Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

Vukovar: "Monument"

 • Julkaistu tiistaina 31.07.2018
 • Avainsanat:

Mustaa taustaa vasten pinkkejä LP-kiekkoja ja niiden päälle sijoiteltuja värikkäitä neliöitä.Julkaistaan 16.11.2018

Englantilaiselta Vukovar-yhtyeeltä ilmestyy marraskuussa CD:nä ja tuplavinyylinä "Monument"-albumi. Sillä kuullaan vierailevana muusikkona Michael Cashmorea, Current 93:n sekä Nature and Organisationin jäsentä.

Levy-yhtiö Trisol Music Group kertoo tekevänsä albumista kahden 12-tuumaisen vinyylin erikoispainoksen. Plattojen väri on magenta eli punertava. Levyt prässätään Saksassa. Mukaan tulee "Monument"-albumin CD-versiokin taskumaisessa kotelossa. Tämän erikoispainoksen määrä on 500 kappaletta.

"Monument"-CD:n kappaleet:

 1. This Brutal World
 2. My Continuous Monument
 3. Little Gods
 4. Visions In Silence I – Utrique Cosmi Et Sic In Infinitum
 5. Visions In Silence II – Exist As I Exist
 6. Visions In Silence III – The Concrete Fantasy
 7. Hover
 8. Their First Apocalypse
 9. The Last Goodbye Happens Everyday
 10. The Duty Of Mothers
 11. Paradiso
 12. Nein, mein Engel, nein…

Vuonna 2014 perustettu Vukovar on tuottanut lyhyehkön uransa varrella useita kiekkoja. Bändin nimi viitannee vuonna 1991 nykyisen Kroatian alueella tapahtuneeseen verilöylyyn. Silloin serbijoukot murhasivat sotavankeja ja siviilejä.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 31. päivä heinäkuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 121 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.