Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

Tampereella Club Slice of Life 11. elokuuta

Tanssiliikkeitä ja musiikkia yhdistellään Kulttuurikeskus Maanalaisessa, Tampereella, kahden viikon kuluttua. Silloin Maanalaisessa järjestettävä Club Slice of Life tarjoaa synkkää, raakaa ja kummallistakin tanssimusiikkia. Niitä esittävät DJ:t Godfatherofgore, Zombiebat sekä Uhwo.

Neljännen kerran järjetettävä Slice of Life -klubi on 11. elokuuta kello 21 alkaen. Tapahtumapaikka sijaitsee osoitteessa Hämeenpuisto 17-19.

Klubi kertoo Facebook-tapahtumasivulla musiikillisten tyylien huojuvan post punkin, cold waven, death- ja goottirokin välillä, myös minimalistisen electron, kasariluvun punkin välillä.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 01. päivä elokuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 43 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.