Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

Bar Loosessa 1919, The Flatfield ja Fleshdance

Bar Loosessa kuullaan 28. syyskuuta kolinaa, räminää ja musiikkiakin kolmelta eri esiintyjältä. Helsinkiläisen tapahtumapaikan tiloihin saapuu soittamaan englantilainen post punk -bändi 1919. Lisäksi illan aikan soittavat helsinkiläinen gootti- ja post punk -viisikko The Flatfield, ja härön hardcoren tekijä Fleshcande Nastolasta.

Tapahtuman Facebook-sivulla kuvaillaan päivämäärän 28.9.2018 tähteä seuraavasti: Legendaarinen 80-luvun alussa perustettu post punk -bändi 1919 nähdään ensimmäistä kertaa Suomessa. 1919 julkaisi noin vuosi sitten huikeat arvostelut saaneen ‘Bloodline’-albumin […] Albumista ilmestyi tammikuussa 2018 punainen vinyylipainos. Se sisältää bonuskappaleet "D.N.A." sekä "A Hymn to the Night".

Bar Loose sijaitsee Helsingin keskustassa, lähellä linja- ja rautatiesemaa, osoitteessa Annankatu 21.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 02. päivä elokuuta 2018 kello 03:03. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 64 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.