Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

Verhot aloitti syksyn keikkaputkensa — bändi mukana myös Lost In Music -tapahtumassa Tampereella

  • Julkaistu perjantaina 03.08.2018
  • Avainsanat:

Verhot liehuvat elokuun alun myötä vauhdikkaasti, sillä syksyn keikkaputki käynnistyi torstaina, jolloin bändi esiintyi akustisesti Mascot Barissa Helsingissä. Lisäksi nyt julkistetulta keikkalistalta löytyy myöhemmin syksyllä koko orkesterin voimin soitettava keikka Lost In Music -kaupunkifestivaaleilla Tampereella, jonne on koottu kaikki tämän hetken kovimmat kotimaiset nimet. Bändi esiintyy musiikkialan ammattilaisia kuhisevan festivaalin yhteydessä Tampereen ydinkeskustassa Dog’s Homessa lauantaina 6.10. Syksyn pimetessä myös muun muassa Oulu ja Helsingin On The Rocks saavat romanttisesta synkistelypopista osansa.

On hienoa päästä soittamaan ensimmäistä kertaa On The Rocksin uudella lavalla, sitä ei ole vielä ehtinyt testaamaan edes jameissa, Verhojen laulaja ja lauluntekijä Mikko Pietilä intoilee. Myöskään Oulun Nelivitosessa ja Tampereen Lost In Musicissa ei ole esiinnytty aikoihin, joten odotamme syksyn keikkoja innolla!

Tummanpuhuva Verhot-yhtye julkaisi toukokuussa loistavia arvioita saaneen "Suru on mun sukunimi" -albuminsa, ja paljon huomiota sai osakseen myös "Me ei olla hyviä toisillemme" -kappaleesta tehty näyttävä video, joka onkin nyt ansaitusti mukana Oulun musiikkivideofestivaalien Kotimaisessa kilpailussa.

Videon mastermindit Ville Koivuranta ja Nestori Majoinen päättivät viedä biisin tematiikan astetta syvemmälle tasolle, ja tuloksena onkin dramaattinen ja varmasti tunteita herättävä kokonaisuus, Mikko kertoo videosta.

Keikkojen ohella synkät popparit yllättävät kuulijat julkaisemalla muutaman viikon päästä vielä loppukesän helteisiin täydellisesti osuvan elektrohenkisen remixin kappaleesta "Elokuun viimeinen sunnuntai".

Verhojen keikkalistalta löytyvät tällä hetkellä seuraavat keikat:

  • 8.9. Grönän, Hanko (akustinen)
  • 16.9. 45 Special, Oulu
  • 26.9. On The Rocks, Helsinki
  • 6.10. Dog’s Home / Lost In Music, Tampere

Verhot on:

  • Mikko Pietilä (kitara ja laulu)
  • Toni Lunden (kitara ja laulu)
  • Roxsy Surowiak (basso ja laulu)
  • Nestori Majoinen (rummut)

Livekokoonpanossa mukana myös Henna Helasvuo (kosketinsoittimet).

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 03. päivä elokuuta 2018 kello 02:02. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 199 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.