Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

Saksan Die Selektion ja Venäjän Electroforez syyskuussa H:gissä

Helsingin Kuudes linja toimii alustana saksalaisen Die Selektionin ja venäläisen Electroforezin tähdittämälle illalle. Se koetaan 6. syyskuuta sellaisessa järjestyksessä, että tapahtumapaikan ovet avataan kello 19 ja musisointi käynnistynee tuntia myöhemmin. Pääsylipun hinta on tasan 20 euroa. Vaikka Kuudes linja sijaitsee osoitteessa Hämeentie 13, tapahtuu sisäänkäynti sisäpihan puolelta, Kaikukadulta. Ikäraja on 18 vuotta.

Electroforez on synkistelypoppia tekevä kaksihenkinen yhtye Pietarista. Bändi aloitti toimintansa kuutisen vuotta sitten. Electroforezin kappale "Everything was like that" valittiin vuonna 2016 julkaistun City Birds -komediaelokuvan tunnusmusiikiksi.

Kylmää ja uutta wave-musiikkia tekevän Die Selektionin debyyttialbumi ilmestyi vuonna 2011. Kolmesta muusikosta koostuva yhtye on on kuluavn vuoden aikana keikkaillut eri puolilla Eurooppaa, kuitenkin pääasiassa kotimaassaan Saksassa.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 04. päivä elokuuta 2018 kello 02:02. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 56 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.