Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Juotko, poltatko...?: En ole oikeastaan koskaan polttanut, on tuntunut niin turhalta puuhalta. Alkoholinkulutusta on myös tullut vähennettyä aika roimasti, sillä siihenkin uppoaa liikaa rahaa. Innostuin designtuotteiden yh...

Dark Sarah: "The Golden Moth"

 • Julkaistu maanantaina 06.08.2018
 • Avainsanat:

Satumainen valokuva naisesta, jonka takana silinteripäinen, pitkähiuksinen mies. Darak Sarah -logo alaoikealla.Julkaistaan 21.9.2018

Kotimainen elokuvamaisen metallimusiikin ja rokin tekijä Dark Sarah julkaisee 48 päivän kuluttua "The Golden Moth" -albuminsa. Se on yhtyeen uran järjestyksessä kolmas albumi ja samalla päätepiste "The Chronicles" -nimiselle levytrilogialle. Bändin nettisivuilta tilattu kiekko, CD-formaatissa, toimitetaan tilaajalle 21. syyskuuta. Se tulee olemaan bändin jäsenten nimikirjoituksilla kruunattu.

Leffametallin tekijät hakivat joukkorahoituspalvelu Indiegogosta tukea "The Golden Moth" -albumin finanssipolitiikan selvittämiseksi. Dark Sarah sai 465:ltä tukijalta yli 22 000 € kun tavoitteena oli tasan 20 000 euroa.

"The Golden Moth" -albumin kappaleet:

 1. Desert Rose
 2. Trespasser
 3. Wheel
 4. My Beautiful Enemy
 5. I Once Had Wings
 6. Pirates
 7. Sky Sailing
 8. Wish
 9. The Gods Speak (Feat. Marco Hietala & Zuberoa Aznarez)
 10. Promise
 11. Golden Moth
 12. The Gate Of Time

Dark Sarahin taustalla ovat pääosin entiset Amberian Dawnin jäsenet. Yhtye ryhtyi "The Chronicles" -levysarjalla kertomaan tarinaa Sarah-nimisestä naisesta, jolla on häjy sivupersoona, ja joka kulkee kolmen eri maailman läpi.

Dark Sarah on:

 • Heidi Parviainen (laulu)
 • JP Leppäluoto (laulu)
 • Sami-Petri Salonen (kitara)
 • Erkka Korhonen (kitara)
 • Rude Rothstén (basso)
 • Thomas Tunkkari (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 06. päivä elokuuta 2018 kello 03:03. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 117 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.