Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

Hell Boulevard: "In Black We Trust"

Hell Boulevardin logo valkoisella värillä kuvan alaosassa. Mustaa taustaa vasten ylempänä valokuvat kolmesta miehestä varjojen peittäminä.Julkaistaan 21.9.2018

Goottirokkia tekevältä Hell Boulevardilta, sveitsiläiseltä nelikolta, ilmestyy syyskuussa studioalbumi "In Black We Trust". Yhtye toimi eri muodossa ja eri nimellä vuoteen 2014 asti. Silloin Lost Area -niminen ryhmä muuttui nykyiseksi Hell Boulevardiksi. Samana vuonna yhtyeeltä ilmestyi myös ensimmäinen singlekiekko, nimeltään "Hangover from Hell".

Debyyttialbuminsa Hell Boulevard julkaisi lokakuussa 2016. Omakustanteinen esikoiskiekko sai nimekseen "Inferno". Sen saaman nosteen ansiosta yhtye pääsi tekemään kiertueita Darkhausin ja Unzuchtin kanssa.

Hell Boulevard lähtee jälleen laajalle, ainakin 21 keikkaa käsittävälle, kiertueelle goottibändi Mono Inc.:in kanssa. Kiertue alkaa lokakuussa ja päättyy marraskuussa. Sen jälkeen ryhmä kiertää helmikuussa 2019.

"In Black We Trust" -albumin kappaleet:

 1. In Black We Trust
 2. As Above So Below
 3. Satan In Wonderland
 4. Thanks For Nothing
 5. The Devil’S Ark
 6. Dead Valentine
 7. Bitch Next Door
 8. Zero Fucks Given
 9. Gods Gone Wild
 10. My Favorite Lie
 11. Rest Well

Hell Boulevard on:

 • Matteo "vDiva" Fabbiani (laulu ja kitara)
 • Von Marengo (kitarat)
 • Dee DAmmers (basso)
 • A.Ve (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 07. päivä elokuuta 2018 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 115 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.