Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

Room 1985: "The Bliss"

 • Julkaistu keskiviikkona 08.08.2018
 • Avainsanat:

Piirros kahdesta ihmisestä katsomassa sohvalta käsin suurta televisioruutua. Kuvan yläosassa Room 1985 -logo violetilla värillä.Julkaistaan 10.8.2018

Englantilainen Room 1985 esittelee kuvassa näkyvällä "The Bliss" -albumillaan yhdistelmän post rockia ja electroa. Sellaisia sointuja on luvassa kahdeksan biisin verran kun konseptialbumi, jossa esitellään sosiaaliseen mediaan ja virtuaalimaailmaan addiktoitunut pariskunta, ilmestyy tulevana perjantaina. "The Bliss" on seuraaja viime vuoden heinäkuussa ilmestyneelle "Room 1985" -nimiselle esikoisalbumille.

Bändi arvelee uuden luomuksensa istahtavan mukavasti 1980-luvulla kuullun darkwavetunnelman ja soundien, ja toisaalta 1990-luvulla kuultujen elektronisten sekä metallimusiikin soundien väliin.

"The Bliss" -albumin kappaleet:

 1. Daylight
 2. The Bliss (feat. Emily Oldfield)
 3. Attention Seeker (feat. Moi Saint)
 4. Ishtar
 5. Snowy White
 6. The Arrival (feat. Vickie Harley)
 7. The Tentacles of the Oz
 8. Awake

Room 1985 on:

 • Sam Stone (laulu ja basso)
 • Chris Crysand (kitarat ja syntetisaattorit)
 • John Hulse (rummut ja ohjelmointi)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 08. päivä elokuuta 2018 kello 04:04. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 68 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.