Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

Ego Likeness: "Songs From A Dead City"

Piirros tai maalaus demonimaisesta olennosta liehumassa harmaata taustaa vasten. Hahmo on pääosin harmaasävyinen, mutta sen ympärillä on punaisia tahroja.Julkaistaan 24.8.2018

Yhdysvaltalainen darkwaven ja industrial rockin tekijä Ego Likeness uutisoi julkaisevansa 24. elokuuta "Songs From A Dead City" -albumin uusintapainoksen. Se sisältää varhaisimpia Ego Likeness -biisejä. Bändi muistuttaa niiden edustavan yhtyeen nuoruusvuosia, a sitä maagista paikkaa, jota kutsutaan nimellä Olipa kerran.

"Songs From A Dead City" -albumi ilmestyi alun alkaen vuonna 1999. Omakustanteinen kiekko sisälsi tasan 10 biisiä. Ne päätyvät myös uusintapainoksen ensimmäiselle CD:lle.

"Songs From A Dead City" -CD #1:n kappaleet:

 1. Bourbon St. 4AM
 2. Release
 3. Emerge
 4. Underpass
 5. The Thaw
 6. Whole (Cold Version)
 7. The Theme from The Gorky Maze
 8. After The Rain
 9. Guns in the Oceans
 10. Bourbon St. Sunrise

"Songs From A Dead City" -CD #2:n kappaleet:

 1. Songs For My Gun
 2. The Foolish Man Who Has No Home
 3. The Burning Land
 4. A Proper Goodbye
 5. 16 Miles
 6. Water to the Dead
 7. The Hanging Years
 8. Isabel (Live)

Ego Likeness on:

 • Donna Lynch (laulu, sanoitukset, piano ja syntetisaattorit)
 • Steven Archer (kitara, laulu, syntetisaattorit, rummut ja ohjelmointi)
 • Mike K. Johnson (rummut)
 • Mindcage Rick (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 09. päivä elokuuta 2018 kello 04:04. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 122 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.