Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

Circus of Fools: "REX"

Vaaleanharmaata ja -punaista taustaa vasten valokuva kolmesta ihmisestä, jotka pelaavat jotain peliä maassa kyyristelevän miehen selkänahalla.Julkaistaan 31.8.2018

Gootti- ja melodista kalmametallia kilkatteleva Circus of Fools julkaisee 31. elokuuta "REX"-albuminsa. Se on tilattavissa jo nyt iTunesista, josta voi saada levyn digitaalisessa muodossa, ja BandCampissa, josta sen voi tilata myös CD-formaatissa. Bändin kolmas albumi, oikealla näkyvä "REX", oli tarkoitus julkaista jo huhtikuussa, mutta tuntemattomista syistä johtuen julkaisua lykättiin elokuulle asti.

Saksalaisyhtye kertoo olevansa ensisijaisesti live-esiintymisiä varten tehty bändi. Se hyödyntää musiikin lisäksi runsaanlaisesti visuaalisia tekijöitä, kuten lava-asuja.

Yhtye esiintyy 24.8. Riedler Open Air -festivaalissa. Se on samalla albumin julkaisujuhla.

"REX"-albumin kappaleet:

 1. Testimony of an Ignorant Prick
 2. Caligula
 3. Watch Me
 4. Sideshow — Das lezte Sankorn fällt
 5. Fallen Paradise
 6. Styx
 7. Drag me onto your Orbit
 8. Sisyphos was Wrong
 9. Smile Baby, Chelsea Smile (feat. Antoine Marionette)
 10. Ride on, Euphoria!
 11. Another World Within
 12. From Dusk till Dawn (feat. John Gahlert)

Circus of Fools on:

 • Tim Strouken (laulu ja ohjelmointi)
 • Carolin Saia (laulu)
 • Coen Strouken (viola)
 • Dominik Bolter (kitarat)
 • Julian Langer (kitarat)
 • Yannick Ninkov (basso)
 • Nico Staller (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 10. päivä elokuuta 2018 kello 06:06. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 106 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.