Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Scarlet Dorn: "Lack of Light"

Vaaleaa, kylmänoloista taustaa vasten istuva naishahmo katsomassa suoraan eteensä. Kuvan yläosassa Scarlet Dorn -logo.Julkaistaan 31.8.2018

Hampurilaisen Scarlet Dornin debyyttialbumi "Lack of Light", jonka tuotti Lord of the Lostin taustavoima Chris Harms, ja joka myös vierailee albumin yhdessä kappaleessa, ilmestyy kuluvan kuukauden viimeisenä päivänä. Luvassa on 12 kappaletta synkkää poppia ja rokkia. Kiekon ensimmäinen single on musiikkivideoksikin puettu "I Don’t Know, I Don’t Care". Sen voi katsoa YouTubesta.

Bändi starttasi sellaisella tavalla, että Chris Harms ja Benjamin Lawrenz sattuivat tutustumaan Siperiassa kasvaneeseen laulajaan ja säveltäjään. Lawrenz osallistui albumin tuottamiseen Harmsin kanssa.

"Lack of Light" -albumin kappaleet:

 1. Heavy Beauty
 2. Hell Hath No Fury Like A Woman Scorned
 3. I`m Armageddon
 4. Hold On To Me
 5. Rain
 6. Kill Bitterness With Love
 7. Snow Black
 8. I Don`t Know, I Don´t Care
 9. Cinderella
 10. I Love The Way You Say My Name (feat. Chris Harms)
 11. Frozen Fire
 12. In Another Life

Scarlet Dorn on:

 • Scarlet Dorn (laulu)
 • Gared Dirge (piano)
 • Begt Jaeschke (kitarat)
 • Henrik Petschull (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 11. päivä elokuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 96 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.