Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Outpost 11: "Resonate"

 • Julkaistu sunnuntaina 12.08.2018
 • Avainsanat:

Abstrakti kuva jonkinlaisesta köysivyyhdestä ja robotista riehumassa sen seassa.Julkaistaan 3.9.2018

Advoxya Records uutisoi pitkästä aikaa tekevänsä uuden levyjulkaisun. Vuorossa on venäläisen electro–industrial-yhtye Outpost 11:n debyyttialbumi "Resonate". Se ilmestyy syyskuun alussa CD:ånä, jossa on 14 biisiä. Niistä viimeiset kaksi ovat muiden tekemiä remixejä. Yhtye hakee musiikkiinsa vaikutteita esimerkiksi Ministryn, Skinny Puppyn, Frontline Assemblyn ja Nine Inch Nailsin tuotannosta.

Outpost 11 on yhden miehen yhtye Venäjän pääkaupungista Moskovasta. Outpost 11 solmi aikaisemmin kesällä levytyssopimuksen unkarilaisen Advoxya Recordsin kanssa.

"Resonate"-albumin kappaleet:

 1. Storm
 2. Use Your Head
 3. Sincere Message
 4. …But He Loves You!
 5. Homecoming
 6. Decline
 7. Divide and Conquer
 8. Bloodstained Hands
 9. Total War
 10. Throbbing
 11. Not in a Blast
 12. Break the Wall
 13. Use Your Head (Smart remix by Cutoff_Sky)
 14. Divide and Conquer (Sinister remix by CL-20)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 12. päivä elokuuta 2018 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 65 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.