Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

In Strict Confidence: "Mercy"

In Strict Confidencen logo vlävasemmalla ja sen alla näkyy "Mercy" harvalla kirjainvälistyksellä. Oikealla on suuri paloitteluveitsi ja valkoisia höyheniä ympärillä.Julkaistaan 24.8.2018

Saksalainen äärielektron tekijä In Strict Confidence esittelee "Mercy"-EP:llä, joka ilmestyy kahden viikon päästä, yhteensä seitsemän erilaista kappaletta. Niistä monet ovat remixejä; mukana on _Solar Faken, yelworCin ja Caleidoskopin tulkinnat nimikkokappaleesta, sekä muita. Kiekko on tilattavissa esimerkiksi kanadalaisen Storming the Basen BandCamp-sivuilta.

Oikealla puolen näkyvästä kansitaiteesta on kiittäminen Stefan Heilemannia. Hän on kuvittanut myös "The Hardest Heart" -albumin vuodelta 2016, ja Rammsteinin keulahahmon julkaisuja.

"Mercy"-EP:n kappaleet:

 1. Mercy
 2. Mercy (Solar Fake -remix)
 3. Thorn to the World (Roquaijam Adopted)
 4. Mercy (Caleidoskop-remix)
 5. Devil’s Trident (yelworC-versio)
 6. Mercy (laajennettu versio)
 7. Promised Land (Traces of Ghosts -remix)

In Strict Confidence on:

 • Dennis Ostermann
 • Nina de Lianin
 • Jörg Schelte
 • Stefan Vesper
 • Haydee Sparks

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 13. päivä elokuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 70 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.