Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

Atari Teenage Riot: "Reset"

Atari Teenage Riot -logo vasemmassa yläkulmassa valkoisella värillä. Kuvassa kolme sinistä laatikkoa harmaata taustaa vasten.Julkaistaan 26.3.2014

Kolmen muusikon muodostama Atari Teenage Riot aloitti toimintansa vuonna 2010. Sen jäsenet fanittavat esimerkiksi Sex Pistolsin, Slayerin, Rage Against The Machinen sekä Underground Resistancen musiikkia. Trio itse valmistaa elektronista haketta. Sitä kuullaan 10 viisun edestä maaliskuun loppuvaiheessa julkaistavan "Reset"-albumin soittolistalla. Kiekko ilmestyy Digital Hardcore Recordingsin avustuksella.

Poliittisesti latautunut Atari Teenage Riot päätti lokakuussa 2013 jättää Facebookin ollessaan huolestunut siitä kuinka sen tietosuoja-asiat on toteutettu. Saman vuoden keväällä yhtye osallistui Berliinissä demokratianvastaiseen operaatioon, jossa estettiin kansallissosialistisen yleisökokouksen järjestäminen huolimatta siitä, että kyseessä olevan tempauksen järjestämiseen oli saatu viranomaisilta suostumus.

"Reset"-albumin kappaleet:

  1. J1M1
  2. Street Grime
  3. Reset
  4. Death Machine
  5. Modern Liars
  6. Cra$h
  7. New Blood
  8. Transducer
  9. Erase Your Face
  10. We Are from the Internet

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 30. päivä tammikuuta 2014 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 73 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.