Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Myydään Tyylikäs musta Berserk kiltti bk: Miesten kiltti, uudenveroinen kerran sovitettu, mutta oli liian pieni. Kivipestyä hieman joustavaa puuvillaa tekonahka yksityiskohdilla. Irrotettavat taskut, pronssin väriset vetoketjut ja koristeet. ...

The Beauty of Gemina: "Ghost Prayers"

"Ghost Prayers" -albumin kansitaiteena valokuva miehestä ja naisesta istumassa tuoleilla. Naisella valkoinen häämekko ja miehellä tumma puku.Julkaistaan 21.2.2014

Kuten viime vuoden lokakuussa Gootti.net uutisoi, goottirockia soittava The Beauty of Gemina aikoo julkaista helmikuun 2014 aikana seuraavan studioalbuminsa. Bändi latasi juuri nettiin "Ghost Prayers" -albumiaan esittelevän videotrailerin. Reilun kahden minuutin mittainen traileri löytyy tämän uutisen keskivaiheilta. The Beauty of Geminan "Ghost Prayers" ilmestyy 21.2. yhteensä 12 englanniksi nimetyllä biisillä täytettynä. Soittoaikaa niistä kertyy 63 minuuttia. Yhtye aikoo juhlistaa albumin ilmestymistä kotikaupungissaan Sveitsin Zürichissä 15. maaliskuuta. Huhtikuun alussa käynnistyy bändin ainakin seitsemän keikkaa sisältävä Saksan-kiertue.

"Ghost Prayers" -albumin julkaisujuhlaan Zürichissä kuuluu akustinen keikka The Beauty of Geminalta. Kyseessä on kutsujuhla, johon oli voinut voittaa pääsylipun vastaamalla kysymykseen "Mikä on sen akustisen albumin nimi, jonka The Beauty of Gemina julkaisi alkuvuodesta 2013?" ja lähettämällä oikean vastauksen bändin ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

"Ghost Prayers" -albumin kappaleet:

 1. One Million Stars
 2. All Those Days
 3. Hundred Lies
 4. Dancer on a Frozen Lake
 5. Run Run Run
 6. Down by the Horses
 7. When We Know
 8. Dragon
 9. I Wish You Could Die
 10. Time for Heartache
 11. Mariannah
 12. Darkness

The Beauty of Gemina on:

 • Michael Sele (sanoitukset, musiikki, laulu, kitara ja kosketinsoittimet)
 • Marco Gassner (kitara)
 • Dave Meier (basso)
 • Mac Vinzens (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 29. päivä tammikuuta 2014 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 110 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.