Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

meikeistä.: Miten saada tavallisesta meikkivoiteesta todella gootti kalpea? Täällä ei ole mitään mistä saisi ostettua ,valmista tarpeeksi vaaleaa meikkivoidetta kaikki ovat mulle liian tummia.

Junksista: "Life Is Unfair (and Love Is a Bitch)"

  • Julkaistu tiistaina 28.01.2014
  • Avainsanat:

Musta tai tummanharmaa tausta, jota vasten valkoisella ja vaaleanpunaisella värillä limainen sydäntä muistuttava möllykkä. Sen vieressä lukee "Life Is Unfair (and Love Is a Bitch)".Julkaistaan 7.2.2014

Saksalainen electro–industrial-yhtye Junksista tuo helmikuun seitsemäntenä esiin EP-levyn "Life is Unfair (and Love is a Bitch)". Bändin julkaisemassa uutisessa sen kerrotaan sisältävän mahtavat remixit Essence Of Mindin, Psy’Aviahin ja Virgins O.R Pigeonsin, Zulu DJ:n joukoilta, kuten myös Canala Popilta ja Gabor Gergaczilta. Lisäksi mukaan ahdetaan yksi Junksistan itsensä toteuttama biisitulkinta. EP:n soittolistan yksityiskohtia ei ole vielä paljastettu. Levy ilmestyy Alfa Matrixin kautta.

Marraskuussa 2013 Junksistan kaksikko toi esiin studioalbumin "Bad Case of Fabulous". Myös sen julkaisi belgialainen Alfa Matrix -levymerkki, joka päätyi tekemään albumista useita eri painoksia. Niistä laajin on kolme CD-levyä käsittävä erikoisuus.

Yhtye valmisti hiljattain musiikkivideon kappaleeseensa "Life is Unfair (and Love is a Bitch)". Sen ohjasi Fabio Soares. Videossa esitellään ikään kuin modernisoituja Grimmin veljesten satuja koukuttavan electro-biisin tahdittamana. Klippi ilmestyi marraskuussa 2013 Junksistan YouTube-kanavalla. Se näkyy myös alapuolella.

Junksista on:

  • Boog
  • Diana

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 28. päivä tammikuuta 2014 kello 14:02. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.