Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Myydään Tyylikäs musta Berserk kiltti bk: Miesten kiltti, uudenveroinen kerran sovitettu, mutta oli liian pieni. Kivipestyä hieman joustavaa puuvillaa tekonahka yksityiskohdilla. Irrotettavat taskut, pronssin väriset vetoketjut ja koristeet. ...

Blutengel: "Black Symphonies: An Orchestral Journey"

 • Julkaistu maanantaina 27.01.2014
 • Avainsanat:

Mustaa tuhkaa ja punaisia, oransseja kekäleitä. Kuvan yläosassa BlutEngelin logo.Julkaistaan 28.2.2014

Berliinistä käsin toimiva goottiyhtye Blutengel tuo helmikuun viimeisenä päivänä esiin gootti- ja klassista musiikkia yhdistelevän äänitteen. Yhtye soitti kotimaassaan Saksassa ensimmäistä kertaa järjestetyssä Gothic Meets Klassik Festivalissa. Se järjestettiin Leipzigissä viime vuoden loppuvaiheilla. Blutengelin keulahahmo ja laulaja Chris Pohl yhdessä Ulrike Goldmannin kanssa mieltyivät tähän musiikkinsa uuteen esitystapaan siinä määrin, että konsertin tarjoaminen faneille DVD:llä ja CD:llä vaikutti toteutuskelpoiselta idealta. Bändi järjesti studiossa melkoisen tuotanto-operaation, jossa pyrittiin toistamaan Leipzigissä live-esiintymisen aikana kuultu elämys, joskin nyt studiotason kristallinkirkkaalla äänenlaadulla. Idean toteuttaa levy-yhtiö Out of Line Music.

Bändin "Black Symphonies: An Orchestral Journey" sisältää 12 kappaletta. Ne ovat Blutengelin klassikkoja ja tunnetuimpia kappaleita. Mukana on myös uusi eeppinen "Krieger"-biisi. Albumista tullaan julkaisemaan boxset-painos. Se sisältää varsinaisen albumikiekon lisäksi live-DVD:n, jolle on laitettu konserttitaltioinnin parhaat palat. Keräilijöille "Black Symphonies" -albumista tarjotaan mustakantista ja puukoteloista erikoispainosta. Se sisältää edellä mainittujen kiekkojen lisäksi "Krieger"-singlen, bändipaidan ja punaisen kynttilän, sekä Chris Pohlin ja Ulrike Goldmannin nimikirjoitukset.

"Black Symphonies: An Orchestral Journey" -CD:n kappaleet:

 1. Legend / Nachtbringer (sinfoninen versio)
 2. Krieger (sinfoninen versio)
 3. Soultaker (sinfoninen versio)
 4. Über den Horizont (sinfoninen versio)
 5. Deine Welt (sinfoninen versio)
 6. Behind The Mirror (sinfoninen versio)
 7. Kinder dieser Stadt (sinfoninen versio)
 8. Reich mir die Hand (sinfoninen versio)
 9. Die Zeit (sinfoninen versio)
 10. Seelenschmerz (sinfoninen versio)
 11. You Walk Away (sinfoninen versio)
 12. Monument (sinfoninen versio)

"Neues Gewandhaus Leipzig" -live-DVD:n kappaleet:

 1. Soultaker
 2. Ein Augenblick
 3. Die With You
 4. Reich mir die Hand

"Krieger"-singlen kappaleet:

 1. Krieger
 2. Krieger (Lord of the Lost Version feat. Chris Harms)
 3. Grey City

Blutengel on:

 • Chris Pohl
 • Ulrike Goldmann

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 27. päivä tammikuuta 2014 kello 12:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 170 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.