Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Audiotherapie: "AndersWelt"

Mustaharmaata taustaa vasten valkoisella värillä, käsin kirjoitettuna sana Audiotherapie ja sen alla kuluneella fontilla kirjoitettu "AndersWelt".Julkaistaan 15.6.2018

Vuonna 2013 perustettu dark electro -yhtye Audiotherapie julkaisee ensi perjantaina "AndersWelt"-albuminsa. Toukokuussa Wave-Gotik-Treffenissä esiintynyt bändi, johon kuuluu kaksi muusikkoa, tarjoaa uudella levyllä 11 uutta kappaletta. Soittolistan lopussa on kolme remixiä eri esittäjiltä. Audiotherapie keräsi maaliskuussa remix-tulkintoja kappaleeseen "Nomophobie".

Kuvassa näkyvä "AndersWelt" on bändin debyyttialbumi. Sitä ennen Audiotherapie teki kourallisen biisejä sisältävän, digitaalisesti jaetun "ON"-levyn. Se ilmestyi marraskuussa 2017.

"AndersWelt"-albumin kappaleet:

 1. Morbus Mensch
 2. Nomophobie
 3. Devils Mind
 4. PlastiqueMaskenMensch
 5. Amok
 6. Lost in Darkness
 7. Stay
 8. Aufruf zur Menschlichkeit
 9. Frei
 10. I see you
 11. AndersWelt
 12. Nomophobie (basementgrrr-remix)
 13. Nomophobie (AlexSect-remix)
 14. Nomophobie (Kellertechnik-remix)

Audiotherapie on:

 • Audiotherapeut (laulu, sanoitukset ja ohjelmointi)
 • DrMOIIE (tuottaminen, taustalaulu ja kosketinsoitin live-esiintymisissä)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 10. päivä kesäkuuta 2018 kello 08:08. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 64 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.