Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Christine Plays Viola: "The Bonds Should Be Only Silver Threads"

Piirros, jossa valkoinen kuu paistaa ylävasemmalla ja etualalla on sinertävällä ja mustalla värillä louhikkoa. Päällimmäisenä lukee punaisella värillä "The Bonds Should Be Only Silver Threads".Julkaistiin 14.5.2018

Christine Plays Violan uusin äänite julkaistiin joitain viikkoja aiemmin levy-yhtiö Manic Depression Recordsin kautta. Seuraaja parin vuoden takaiselle "Spooky Obsessions" -albumille sai nimekseen "The Bonds Should Be Only Silver Threads". Kyseessä on seitsemän kappaletta sisältävä EP-kiekko. Tällä julkaisulla italialaisyhtye juhlistaa kymmenvuotista uraansa.

Christine Plays Violan "Spooky Obsessions" ilmestyi kesäkuussa 2016. Se on yhtyeen kolmas studioalbumi.

"The Bonds Should Be Only Silver Threads" -albumin kappaleet:

 1. The Last Appeal
 2. Sentenced to Fall
 3. Melancholia Shines Over Like The Polar Star
 4. Four Steps In Your Hole V.2
 5. The Bonds Should Be ONly Silver Threads
 6. The Most Beautiful Of Our Seas Is The One We Didn’t Sail
 7. Solitary Abuse (feat. Miro Sassolini)

Christine Plays Viola on:

 • Masimo Ciampani (laulu)
 • Fabrizio Giampietro (kitara, syntetisaattori ja ohjelmointi)
 • Marco Di Ianni (basso)
 • Daniele Vergni (äänet, syntetisaattori, ohjelmointi ja rumpukone)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 09. päivä kesäkuuta 2018 kello 07:07. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 89 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.