Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

DROIDZ: "Strange world strange years"

 • Julkaistu perjantaina 08.06.2018
 • Avainsanat:

Mustaa taustaa vasten vihreällä värillä hunajakennokuvio, jonka keskellä DROIDZ-logo vihreällä värillä.Julkaistiin 4.4.2018

Kanadalaisen new waven ja post punkin paukuttajan uusin albumi on kuvassa näkyvä "Strange world strange years". Se ilmestyi digitaalisessa muodossa yhtyeen BandCamp-kaupassa, ja vinyylinä italialaisen Agipunkin kautta. Levyllä kuultavat viisi kappaletta nauhoitettiin kesällä 2015 ja viimeisteltiin myöhemmin samana vuonna, sekä osin vuoden 2017 varrella.

DROIDZ-albumilla kuullaan ensimmäisessä kappaleessa kitaristina Waxia ja kolmannessa biisissä saksofonin äänestä on kiittäminen Nilsiä.

"Strange world strange years" on DROIDZin toinen levy — ensimmäinen on huhtikuussa 2016 ilmestynyt "DROIDZ"-niminen albumi.

"Strange world strange years" -albumin kappaleet:

 1. Spies control
 2. Millions
 3. Rotten
 4. Generator
 5. Jungle
 6. The end

DROIDZ on:

 • Chany (laulu ja kitara)
 • Caroline (laulu)
 • Pascal (kitara)
 • Shravan (basso)
 • Sam (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 08. päivä kesäkuuta 2018 kello 05:05. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 59 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.