Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Juotko, poltatko...?: En ole oikeastaan koskaan polttanut, on tuntunut niin turhalta puuhalta. Alkoholinkulutusta on myös tullut vähennettyä aika roimasti, sillä siihenkin uppoaa liikaa rahaa. Innostuin designtuotteiden yh...

Dark Friday Ilmajoella 15.6.2018

Osana Ilmajoen Musiikkijuhlia järjestetään raskaalle rokille ja metallimusiikille omistettu Dark Friday -ilta. Tapahtumasta kertovan ohjelmalehtisen mukaan sen illan aikana esiintyy ensin Dark Sarah -yhtye ja 1,5 tuntia myöhemmin on vuorossa The Dark Element. Ensin mainittu on kotimainen entisen Amberian Dawnin Heidi Parviaisen luotsaama yhtye. The Dark Element puolestaan on entisen Nightwishin laulajan Anette Olzonin ja muun muassa Sonata Arcticassa soittaneen Jani Liimataisen bändi.

Dark Sarahin esiintymisessä vierailee JP Leppäluoto. Bändin viimeisin levy on toukokuussa 2018 julkaistu "The Golden Moth".

Kello 22.30 käynnistyy The Dark Elementin show. Sen soittolista sisältänee biisejä etenkin marraskuussa 2017 julkaistulta albumilta.

Dark Friday -illan pääsylippu A-katsomon puolelta maksaa 32 € ja B-katsomosta 27 euroa. Lippuja voi varata esimerkiksi Ilmajoen Musiikkijuhlat ry:n nettisivuilta.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 07. päivä kesäkuuta 2018 kello 06:06. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 54 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.