Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

Melotron: "Für Alle"

 • Julkaistu keskiviikkona 06.06.2018
 • Avainsanat:

Vahvasti vinjetoitu kuva, jossa keskellä valopallo sinertävää taustaa vasten. Kuvan yläosassa valkoisella Melotronin ja "Für Alle" -albumin nimi tikkukirjaimin.Julkaistaan 29.6.2018

Melotronin uusi albumi on kuvassa oikealla näkyvä, saksaksi nimetty "Für Alle". Suomeksi se on yksinkertaisesti "Kaikille". sillä kuullaan 11 kappaletta modernia elektronista poppia, joskin soittolistalla kuultava englanninkielinen "Sleep Well" tarjoilee myös new wave -vaikutteita, ja biisissä "Hätte, wenn und aber" on EDM:ää.

Krügerin, Slatnow’n ja Hildebrandtin bändi on tehnyt musiikkia 22 vuoden ajan. Sen viimeisestä albumista, "Werkschau"-nimisestä luomuksesta, on vierähtänyt tasan neljä vuotta.

"Für Alle" -albumin kappaleet:

 1. Willkommen
 2. Alles Auf Anfang
 3. Menschen
 4. Junkie
 5. Wo Ist Dein Problem
 6. Hätte, Wenn Und Aber
 7. Der 2. Planet
 8. Sleep Well
 9. Eigentlich
 10. Und Dafür
 11. Dein Glück

Melotron on:

 • Andy Krüger
 • Edgar Slatnow
 • Kay Hildebrandt

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 06. päivä kesäkuuta 2018 kello 04:04. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 64 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.