Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Goottihenkinen ystävä?: Tällainen keskustelu on tainnut joskus pari vuotta sitten ollakkin mutta en mistään löytänyt. MUTTA SIIS: Olen 18v tyttö Lappeenrannan seudulta, joka on vasta hiljattain löytänyt goottiskenen hienoo...

De/Vision: "Citybeats"

 • Julkaistu tiistaina 05.06.2018
 • Avainsanat:

Valkoista taustaa vasten vihertävällä taustaa vasten De/Vision-logo valkoisella. Sen alla suurkaupungin rakennuksia kuvattuna vesivärityyliin.Julkaistaan 22.6.2018

Seuraava De/Visionin albumi sisältää kaksi CD:tä ja 24-sivuisen kansilehtisen. Ensimmäisellä levyllä kuullaan tasan 10 kappaletta, ja bonus-CD:llä viisi. Saksalaisyhtye De/Vision juhlii vuonna 2018 kolmen vuosikymmenen pituista uraansa ja kuvassa näkyvä "Citybeasts"-kiekko on bändin 14. albumi. Bändi lähtee kiertueelle lokakuun alussa.

Steffen Kethin ja Thomas Adamin syntikkapoppiyhtye sai edellisen albuminsa, toukokuussa 2016 julkaistun "13"-nimisen levyn, Saksassa musiikin kaupallista menestystä mittaavan levylistan 11. sijalle.

Citybeasts"-CD #1:n kappaleet:

 1. In the Still of the Night
 2. Joys of Paradise
 3. Dystopia
 4. They Won’t Silence Us
 5. Not in My Nature
 6. The Brightest Star
 7. Under Heavy Fire
 8. A Pawn in the Game
 9. A Storm is Rising
 10. Last Goodbye

Citybeasts"-CD #2:n kappaleet:

 1. They Won’t Silence Us (Short cut)
 2. Reclaim Your Throne
 3. I Don’t Believe in a Broken Heart
 4. A Demon’s Hand, Buddha’s Heart
 5. They Won’t Silence Us (extended version)

De/Vision on:

 • Steffen Keth (laulu ja sävellys)
 • Thomas Adam (syntetisaattori, sävellys ja laulu)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 05. päivä kesäkuuta 2018 kello 03:03. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 104 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.