Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Juotko, poltatko...?: En ole oikeastaan koskaan polttanut, on tuntunut niin turhalta puuhalta. Alkoholinkulutusta on myös tullut vähennettyä aika roimasti, sillä siihenkin uppoaa liikaa rahaa. Innostuin designtuotteiden yh...

Zu93: "Mirror Emperor"

 • Julkaistu maanantaina 04.06.2018
 • Avainsanat:

Mustaa taustaa vasten kolme valkoisista pisteistä piirrettyä hahmoa, joista keskimmäisellä punaista väriä kasvoissa.Julkaistaan 6.7.2018

Zu93 tuo heinäkuun alussa myyndiin LP.nä, CD:nä ja digitaalisessa muodossa "Mirror Emperor" -albuminsa. Bändi on David Tigetin, joka tunnetaan paremmin Current 93:n taustavoimana, ja italialaisen Zu-nimisen yhtyeen muodostama liitos. Sen nimissä julkaistiin kappale "The Absence of the Mirror Emperor" levy-yhtiö House of Mythologyn YouTube-kanavalle.

Zu on tehnyt musiikkia vuodesta 1999 asti. Current 93 puolestaan on vuonna 1982 perustettu kokeellisen musiikin bändi Britanniasta.

"Mirror Emperor" -albumin kappaleet:

 1. The Coming of the Mirror Emperor
 2. Confirm the Mirror Emperor
 3. Enters the Mirror Emperor
 4. To the Mirror Emperor
 5. The Heart of the Mirror Emperor
 6. The Teeth of the Mirror Emperor
 7. (The Absence of the Mirror Emperor)
 8. Before the Mirror Emperor
 9. To Meet the Mirror Emperor
 10. (The Mirror Emperor is Absent)
 11. The Imp Trip of the Mirror Emperor
 12. Awake (Mirror) Emperor

Zu93 on:

 • David Tibet
 • Massimo Pupillo
 • Stefano Pilia
 • Luca Mai
 • Luca Tilli
 • Andrea Serrapiglio
 • Sara D’Uva

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 04. päivä kesäkuuta 2018 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 97 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.