Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: https://www.iltalehti.fi/linnan-juhlat-2018/a/fa4b 7e50-d8ca-4f25-bd39-46a3947f0dec Joku tunnustus tuollekin ukolle. Ei oo tälläsen tavallisen ukon käsityskyvyssä saati tiedossa mikä se työ oli mut ...

Autodafeh: "Identity Unknown"

  • Julkaistu sunnuntaina 06.12.2009
  • Avainsanat:

Autodafehin pääasiassa mustavalkoisen albumin "Identity Unknown" etukannessa näkyy irvistelevä ja naamansa aukova mies, jonka kasvojen piirteet ovat suttuiset kuin mustetahratestissä ikään. Kuvan oikeassa yläkulmassa punaisella värillä AutodafehJulkaistaan helmikuussa

Ruotsalainen Autodafeh julkaisee Sigsaly Transmissionsin kautta helmikuun lopussa uuden albumin sellaisesta 14 biisiä kattavasta kiekosta kuin "Identity Unknown". Tämä albumi on seuraaja yhtyeen elokuussa julkaisemalle EP-levylle "Re:lectro", jonka kappalemateriaalia saattaa päätyä myös tulevan studioalbumin soittolistalle. Marraskuusta 2007 lähtien toiminut Autodafeh julkaisi edellisen kerran albumin kesäkuussa 2008, jolloin debyyttialbumi "Hunt For Glory" julkaistiin. Uuden kiekon soittolistalle trio värväsi Hardwiren Xian Austinin, Leaether Stripin Claus Larsenin sekä Front 242:n riveissä toimivan Daniel Bressanuttin luomaan kaksi remixiä joistakin tulevan kiekon kappaleista.

Autodafeh ei ole vielä kertontu "Identity Unknown" -albuminsa kappalelistaa. Levyllä kuullaan 12 yhtyeen omaa biisiä, sekä pari remixiä Front 242:n Daniel Bresanuttilta. Bändin tuotantoon voi tutustua sen omilla MySpace-sivuilla.

Yhtye esiintyi yleisön edessä edellisen kerran aivan marraskuun lopussa, jolloin kolmikko oli Ruotsin Malmössä järjestetyn musiikkitapahtuman esiintyjäkaartin jäsenenä. Bändi on uransa varrella lämmitellyt Front 242:ta ja esiintynyt kotimaassaan, Italiassa, Belgiassa, Ranskassa, Saksassa sekä Puolassa.

Autodafeh on:

  • Rossi
  • Jesper
  • Anders

Autodafeh aloitti toimintansa marraskuussa 2007, kun lapsuudenystävät Rossi ja Jesper päättivät lähteä soittamaan EBM-musiikkia. Yhtyeeseen liittyi myöhemmin kolmanneksi pyöräksi Anders.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 06. päivä joulukuuta 2009 kello 05:05. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 102 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.