Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: https://www.iltalehti.fi/linnan-juhlat-2018/a/fa4b 7e50-d8ca-4f25-bd39-46a3947f0dec Joku tunnustus tuollekin ukolle. Ei oo tälläsen tavallisen ukon käsityskyvyssä saati tiedossa mikä se työ oli mut ...

Autodafeh julkaisee "Re:lectro"-EP:n huomenna

 • Julkaistu sunnuntaina 16.08.2009
 • Avainsanat:

Julkaistaan 17.8.2009

Ruotsalainen Autodafeh julkaisee huomenna maanantaina uuden seitsemän biisiä sisältävän EP-levyn varustettuna tanssilattialle ja radiosoittoonkin kelpaavia kappaleita. Autodafehin uutukainen on electroa ja EBM:ää sisältävä kiekko, nimeltään nimeltään "Re:lectro". Sen julkaisee myös mm. XP8:aa sekä K-Bereitiä edustava yhdysvaltalainen levy-yhtiö Sigsaly Transmissions. Uusi EP-kiekko on seuraaja menestyksekkäälle debyyttialbumille "Hunt for Glory", joka ilmestyi viime vuoden heinäkuussa Sigsalyn kautta.

Autodafeh tarjoaa faneilleen mahdollisuuden kuunnella yhtyeen musiikkia debyyttialbumilta osoitteessa www.myspace.com/autodafehmusic sijaitsevien MySpace-sivujen välityksellä.

"Re:lectro"-EP:n kappaleet:

 1. Dark Sky
 2. Retro Electric
 3. Under the Surface
 4. Airborne
 5. Secret Ground
 6. The Chase

Kolmen miehen bändiprojekti käy ensi viikolla esiintymässä yhdessä K-Bereitin kanssa Belgiassa 22. päivä. Seuraava keikka koetaan vasta 23. lokakuuta Ruotsissa Karlshamissa sijaitsevan Club Bluescreenin tiloissa.

Autodafeh on:

 • Mika (laulu)
 • Jeppe (rummut)
 • Anders (syntetisaattorit)

Front 242:n sekä Nitzer Ebbin tyylistä inspiraatiota hakeva Autodafeh aloitti toimintansa marraskuussa 2007 Rossin ja Jasperin päätettyä lähteä soittamaan EBM-projektissa musiikkia. Lapsuudenystävät olivat toimineet elektronisen musiikin piireissä jo aikaisemmin. Myöhemmin projektin kolmanneksi jäseneksi liittyi Anders.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 16. päivä elokuuta 2009 kello 03:03. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 108 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.