Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Näyttävä barokkikalustus: Ajattelin että tätä kautta saattaisi löytyä kanava näyttävälle ja suurelle antiikkikalustukselle. Kalustukseen kuuluu jatkettava pöytä (160 - 296 cm), 10 tuolia, iso lipasto sekä sivupöytä. Myynnissä...

Urceus Exit: "The Worst That We've Become"

  • Levyarvostelu julkaistu lauantaina 15.08.2009
  • Avainsanat:

Urceus Exitin singlen "The Wortst That We've Become" kannessa musta pohjaväri ja siinä jonkinlainen vaalea pyörre tai rypäs pisaroita. Kuvan alaosassa punaisella yhtyeen nimi ja sen oikealla puolella vaalealla värillä singlen nimi.Julkaistiin 4.8.2009

Odotukseni eivät olleet korkealla tämän sinkun suhteen, sillä bändi on minulle ennestään tuntematon. Tiesin että kyse on elektronisesta musiikista, mutten juuri muuta. Oli aika siis pistää levy pyörimään ja perehtyä tähän kanadalaiseen yhtyeeseen kolmen biisin verran.

Ensimmäisenä sinkulla oli sen nimiraita, eli "The Worst That We’ve Become". Kappale ei vakuuta ensikuuntelulla, eikä kyllä seuraavillakaan. Biisi koostui tasapaksusta jumputuksesta ja tasaisen molottavasta laulusta ja siinä ei ollut mitään mieleen jäävää. Myöskään lyriikat eivät olleet erityisen kekseliäitä.

Siirryn levyn toiseen kappaleeseen "Pretend" ja odotan ehkä hieman parempaa suoritusta edelliseen biisin verrattuna. Sitä ei tapahdu. Sama tasapaksu jumputus jatkuu — ei sykähdytä yhtään. Biisin jännittävin kohta oli kertosäkeessa, jossa oli sentään yritetty luoda hieman erilaista sävelkiertoa tasaisen "umts umtsin" sijaan.
Tekee melkein mieli jättää viimeinen kappale kuuntelematta, koska olen melkein menettänyt toivoni tämän levyn suhteen. Kuuntelen kuitenkin "Drifting"-biisin, ennen kun langetan lopullisen tuomion. Kappale osoittautuu yllättäen levyn parhaaksi ja siinä on vähän yritystä niin laulun kuin taustojenkin suhteen. Urceus Exit ansaitsee tästä pienen plussan.

Mitäänsanomaton kuvaa sinkkua yleisesti aika hyvin. Vaikka kolmas biisi olikin astetta parempi kuin aiemmat kaksi, ei se riitä pelastamaan koko sinkkua. Suosittelen ihmisiä sijoittamaan rahansa johonkin muuhun, sillä tämä levy ei ole sen arvoinen.

"The Worst That We’ve Become" -singlen kappaleet:

  1. The Worst That We’ve Become
  2. Drifting (Alternate Version)
  3. Pretend (Alternate Version)

Urceus Exit on:

  • Richard Duggan (laulu ja kosketinsoittimet)
  • Paul Hermann (rummut)
  • Kyle Workman (kosketinsoittimet)

Pisteet: 2/5

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 15. päivä elokuuta 2009 kello 15:03. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 169 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.