Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Yleiskeskustelu 3: odota pelkää ja katso miten käy samassa paketissa.

Ambassador21: "Power Rage (Face Your Future Killers)"

Ambassador21:n albumin "Power Rage (Face Your Future Killers)" kannessa näkyy punaista ja harmaata betonia, jota vasten albumi nnimi on kirjoitettu mustalla ja valkoisella värillä. Yhtyeen jäsenistä valokuva kuvan oikeassa yläkulmassa.Julkaistaan 3.9.2009

Valko-venäläinen Ambassador21 (www.ambassador21.com) julkaisee syyskuun kolmantena päivänä albuminsa "Power Rage (Face Your Future Killers)" ja lupaa tällä tekeleellä tarjota äärimmäisen kuntelukokemuksen industrialia, hardcorea, noisea ja breakcorea. Kiekko julkaistaan yhtyeen oman Invasion-levymerkin ja Ant-Zenin yhteisvoimin. Tässä vaiheessa kaksihenkinen bändi tarjoaa nettisivuillaan ja MySpace-sivuillaan kuunneltavaksi albuminsa nimikkokappaleen.

Yleisölle bändi esiintyy albuminsa julkaisupäivänä, eli 3.9., Pariisissa järjestettävän Noxious Art Festival II:n yhteydessä. Syyskuun lopussa bändi soittaa myös Ranskan Strasbourgissa viettävän Ososphere-festivaalin yleisölle.

Albumilla kuultava kappale "Phantom" on tuntemattoman säveltäjän luoma ja siinä kuullaan kitaristina CTRLerin soittoa. Biisissä "New Doctrine About Trinity" kuullaan vierailevana muusikkona Converteria.

"Power Rage (Face Your Future Killers)" -albumin kappaleet:

 1. Face Your Future Killers
 2. A La Guerre Comme A La Guerre
 3. Rock’N‘Roll
 4. Power Rage Riot Death
 5. Russian Roulette
 6. Turn Yourself
 7. Phantom
 8. Pray And Recharge
 9. New Doctrine About Trinity
 10. Gang Bang
 11. Start With A Drums — Finish With Dynamite

Ambassador21 on:

 • Natasha (laulu ja sanoitukset)
 • Alexey Protasov (laulu ja musiikki)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 15. päivä elokuuta 2009 kello 16:04. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 118 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.