Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Juotko, poltatko...?: En ole oikeastaan koskaan polttanut, on tuntunut niin turhalta puuhalta. Alkoholinkulutusta on myös tullut vähennettyä aika roimasti, sillä siihenkin uppoaa liikaa rahaa. Innostuin designtuotteiden yh...

Raison d'être: "The Stains of the Embodied Sacrifice"

Ruotsalainen Peter Anderssonin Raison d‘être (www.raison-detre.info) sai valmiiksi uuden studioalbuminsa. Kahden kuukauden päästä julkaistava 66-minuuttinen pitkäsoitto on nimeltään "The Stains of the Embodied Sacrifice". Albumi julkaistaan Cold Meat Industryn kautta, mutta vielä sille ei ole annettu lopullista julkaisupäivämäärää. Andersson toivoo voivansa julkaista pian ääninäytteitä luomansa levyn musiikillisesta tyylistä. Aikaisempien kiekkojen kappaleita voi käydä kuuntelemassa Raison d‘êtren MySpace-sivuilla.

Raison d‘être aikoo julkaista albuminsa "The Stains of the Embodied Sacrifice" lisäksi kolme muutakin äänitettä kuluvan vuoden varrella. Syyskuussa ilmestyy livelevy "Rinna Leathercluster Liveaction 2008", jonka sisältämät materiaalit nauhoitettiin Ruotsin Malmössä viime vuoden heinäkuussa. Kiekon julkaisee Auterkeia. Lisäksi ilmestyy kaksi uusintapainosta aikaisemmin julkaistuista levyistä.

Yhden miehen musiikkiprojekti aikoo jatkossa tarjota faneilleen mahdollisuuden ladata valitsemansa albumin ilmaiseksi Internetistä jos kuuntelija ensin hankkii levyn CD-versiona Raison d‘êtren nettikaupasta. Ladattavaksi laitettu albumi vaihtuu joka toinen kuukausi ja Andersson uskoo, että hän tulee tarjoamaan ladattavaksi ensisijaisesti vanhoja demokasetteja, keikkataltiointeja ja muuta harvinaista tavaraa.

Peter Anderssonin seuraava projekti on hänen eilen julkaisemansa uutisen mukaan digitoida luomansa musiikki. Arkisto tulee sisältämään korkealaatuisina versioina lähes kaikki hänen luomansa sävellykset alkaen vuodesta 1991 ja päättyen tähän hetkeen. Suureksi projektiksi luonnehtimansa tehtävän Andersson toivoo saavansa valmiiksi vuoden tai kahden sisällä.

Raison d‘être on:

  • Peter Andersson

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 14. päivä elokuuta 2009 kello 11:11. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 158 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.