Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Juotko, poltatko...?: En ole oikeastaan koskaan polttanut, on tuntunut niin turhalta puuhalta. Alkoholinkulutusta on myös tullut vähennettyä aika roimasti, sillä siihenkin uppoaa liikaa rahaa. Innostuin designtuotteiden yh...

Avarice In Audio: "Apollo & Dionysus"

Piirros tai valokuva nojatuolissa istuvasta ihmishahmosta, jonka ympärillä kaikenlaisia ihmisiä ja rojua.Julkaistaan 18.3.2016

Electro–industrialia tekevältä australialaisyhtye Avarice In Audiolta ilmestyy maaliskuussa kuvan "Apollo & Dionysus" -levy. Se on yhtyeen toinen pitkäsoitto ja seuraaja vuoden 2014 "Shine & Burn" -debyyttialbumille. Korkealaatuinen äänituotanto sisältää biisimateriaalia, jonka sanoittamiseen osallistuivat yhtyeen vokalisti Gerry Hawkinsin lisäksi vierailevat yhteistyökumppanit. Musiikillisesti "Apollo & Dionysus" seikkailee hyvin erilaisten tyylien välillä, sillä mukana on modernia syntikkapoppia esimerkiksi biiseissä "Juvenile Desires" ja toisaalta harsh electroa kappaleissa "Pater Noster" ja "World Without Song".

Keräilijöille suunnattu kartonkikoteloon paketoitu erikoispainos sisältää bonuslevyn. Bonuslätty "Dreamers Never Prosper" sisältää remixejä esimerkiksi Freakangelilta, Die Sektorilta, Ludovico Techniquelta, Panic Liftilta, Alter Der Ruinelta ja Biomechanimalilta.

"Apollo & Dionysus" -albumin kappaleet:

 1. Glamour (feat. Psy’Aviah)
 2. Her Fire
 3. Anthracite Nights
 4. Crystal Tears (Feat. Damasius Venys of Mondträume)
 5. Promise For Sale
 6. Fire Is Enough
 7. Juvenile Desires (feat. Mr. Kitty)
 8. Tigerblood
 9. World Without Song (feat. Chris Anderson)
 10. Pater Noster
 11. Six Feet Under
 12. Heartstrings (feat. MiXE1)
 13. The Cassandra Complex (v.2016)
 14. Glamour (Studio-X Hard Dance mix)
 15. Her Fire (iVardensphere remix)
 16. Anthracite Nights (Eternal Night mix by Nitro/Noise)
 17. Crystal Tears (Alter Der Ruine remix)
 18. Promise For Sale (Panic Lift remix)
 19. Fire Is Enough ([SNUFF] remix)
 20. Juvenile Desires (Ludovico Technique remix)
 21. Tigerblood (Biomechanimal remix)
 22. World Without Song (Freakangel remix)
 23. Pater Noster (Terrolokaust remix)
 24. Six Feet Under (Kult Of Red Pyramid remix)
 25. Heartstrings (Die Sektor remix)
 26. The Cassandra Complex (Sirus remix)

Avarice In Audio on:

 • Gerry Hawkins (laulu, sanoitukset ja samplet)
 • Jade Pegg (laulu)
 • Lawrie Bayldon (musiikki ja tuottaminen)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 21. päivä tammikuuta 2016 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 167 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.