Gootti.net

Goottifoorumilta kuuluu

Myydään Tyylikäs musta Berserk kiltti bk: Miesten kiltti, uudenveroinen kerran sovitettu, mutta oli liian pieni. Kivipestyä hieman joustavaa puuvillaa tekonahka yksityiskohdilla. Irrotettavat taskut, pronssin väriset vetoketjut ja koristeet. ...

Lights of Euphoria: "Traumatized"

Vaaleanharmaata taustaa vasten piirros multapaakun päällä leijuvasta kaupungista. Kuvan yläosassa mustalla värillä Lights of Euphoria -logo.Julkaistaan 19.3.2016

Tanskalais–saksalainen electroa, industrialia ja EBM:ää tekevä Light of Euphoria julkaisee 19. maaliskuuta 13 kappaletta sisältävän "Traumatized"-albumin. Yhtye esitteli albuminsa musiikillista tyyliä viime vuoden Wave-Gotik-Treffenissä, jossa levyltä soitettiin ainakin yksi uusi kappale: "Blood On The Floor". Siitä tehtiin nauhoite, joka on sittemmin päätynyt YouTubeen kuunneltavaksi. Light of Euphoria laittoi aikaisemmin tällä viikolla nettiin katseltavaksi 14 minuutin mittaisen esittelyvideon. Sillä kuullaan näytteitä esimerkiksi kappaleista "Hallo Hallo", "Waiting" sekä edellä mainittu "Blood On The Floor".

Vuonna 1994 toimintansa aloittanut Light of Euphoria julkaisee kuvassa näkyvän "Traumatized"-albuminsa Infacted Recordingsin kautta. Bändin keulahahmo Torben Schmidt tunnetaan myös industrialia ja trancea yhdistelevästä Aqualitesta.

"Traumatized"-albumin kappaleet:

 1. Hallo Hallo
 2. Waiting
 3. Book Of Lies
 4. Blood On The Floor
 5. Schwarze Sonne
 6. The Saint
 7. Questions
 8. Erase & Rewind
 9. Under My Spell
 10. Emptyness
 11. True Life (Resurrection)
 12. Schwarze Sonne (Ani Untz Remix)
 13. Stripped (feat. Soman)

Lights of Euphoria on:

 • Torben Schmidt
 • Jimmy Machon

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5575 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 20. päivä tammikuuta 2016 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Julkaisun leipäteksti sisältää noin 72 sanaa. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.