Gootti.net

Mlada Fronta: "Outrun"

Punaista taustaa vasten valokuva vanhanaikaisesta amerikanraudasta. Vasemmassa yläkulmassa lukee valkoisella värillä "Outrun".Julkaistaan 5.2.2016

Vuonna 1992 perustettu elektronisen musiikin projekti Mlada Fronta julkaisee kuvassa näkyvän "Outrun"-albuminsa helmikuun alussa. Albumin CD-painoksen lisäksi ilmestyy "Outrunner"-niminen vinyylilevy. Punaisella 12-tuumaisella vinyylillä kuullaan kahdeksan kappaletta niin, että kumpaisellakin puolella on neljä raitaa. CD:lle päätyy 11 biisiä. Albumin julkaiseva M-tronic Label kertoo vinyylilevyn sisältävän entuudestaan julkaisemattoman aineiston lisäksi remixejä. Molempien lättyjen yhteispainos on 200 kappaleen suuruinen ja se sisältää suuren bändijulisteen.

Ranskalaisyhtyeen "Outrun" on tilattavissa ennakkoon levy-yhtiön nettikaupasta. Mlada Frontan edellinen albumi on vuoden 2014 "Polygon", joka puolestaan oli ensimmäinen uusi pitkäsoitto Mlada Frontalta yhdeksään vuoteen.

"Outrun"-albumin kappaleet:

 1. Melt into the Road
 2. 200MPH
 3. Speed for Life
 4. Straight Ahead
 5. Outrun
 6. Simulator 1983
 7. Wild Race
 8. Roller Coaster
 9. Dust Cloud
 10. Take the Leap
 11. Midnight Drive

"Outrunner"-LP:n kappaleet:

 • A-puolen kappaleet:
  1. Wild Race (Runaway Mix)
  2. Simulator 1983 (Video Games Mix)
  3. Speed for Life (Stars Running in the Sky Mix)
  4. Take Off
 • B-puolen kappaleet:
  1. Breathtaking
  2. Take the Leap
  3. 4.44 AM
  4. Hand in Hand

Mlada Fronta on:

 • Remy Pelleschi
 • Jimmy Beaufils

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 19. päivä tammikuuta 2016 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.