Gootti.net

Skold: "The Undoing"

 • Julkaistu maanantaina 18.01.2016
 • Avainsanat:

Harmaasävyinen piirros irvistelevästä elukasta, jonka alla lukee mustalla riimukirjaimin Skold ja sen alla albumin "The Undoing" nimi.Julkaistaan 22.4.2016

Muusikko ja tuottaja Tim Sköld julkaisee Skold-bändinimellä kuvassa näkyvän "The Undoing" -albumin. Synkempi ja raskaampi industrial rock -albumi ilmestyy Euroopan alueella Dependent Recordsin ja Pohjois-Amerikassa Metropolis Recordsin kautta. Levystä tehdään kappalemäärältään rajoitettu LP-painos, jossa albumin 11 kappaletta on jaettu mahdollisimman levyn kummallekin puolelle niin, että A-puolella kuullaan kuusi ja B-puolella viisi kappaletta. CD- ja LP-painoksen biisilistat ovat samanlaiset ja samassa järjestyksessä.

Skoldin Sköld on tehnyt urallaan musiikkia lukuisissa bändeissä, kuten KMFDM:ssä ja Marilyn Mansonissa.

"The Undoing" -albumin kappaleet:

 1. Trumph Of The Will
 2. Today Your Love
 3. Escape
 4. The Oldest Profession
 5. Transparencies
 6. Chasing Demons
 7. Break My Fall
 8. Wake Up And Die
 9. This Beat Will Kill Us All
 10. Better The Devil
 11. The Bleeding Heart

Skold on:

 • Tim Skold

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 18. päivä tammikuuta 2016 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.