Gootti.net

Vuoden ensimmäinen Club Bella Morte 12. helmikuuta

Alkaneen vuoden ensimmäinen Club Bella Morte järjestetään perjantaina 12. helmikuuta. Tampereella sijaitsevan Doriksen tiloja hyödyntävä klubi tarjoaa vakituisten DJ-taiturien Siegelinden, Ranarin ja Mac Hinen lisäksi vierailevan DJ:n, tamperelaisen DJ Jo-unin. Bella Morteen on 18 vuoden ikäraja ja seitsemän euron pääsymaksu. Hintaan sisältyy narikka. Ravintola Doris löytyy osoitteesta Aleksanterinkatu 20. Ovet avataan kello 22 ja suljetaan seuraavana aamuna.

Club Bella Morten tapahtumasivulla Facebookissa kerrotaan Jo-unin tarjoilevan yleisölle "viileimmät elektroniset värinät, sekä kuumimmat rock-rallit". Tätä ennen klubi järjestettiin goottihenkisen pukujuhlan merkeissä 31. lokakuuta 2015. Tuolloin tapahtumapaikkana oli Tampereen Ravintola Laterna.

Club Bella Morte: gothic, EBM, synthpop, industrial, darkwave

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5577 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 17. päivä tammikuuta 2016 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.